Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä   

Nämä sopimusehdot koskevat verkkokauppaa, jonka toiminnasta vastaa Mittaritalo Oy : 
Y-tunnus: 0100843-4 
Osoite: Soukanniemi 1, 02360 Espoo Finland,   
Puhelin: +358 (0) 40-562 0044  
Sähköposti: nivoline@mittaritalo.fi 

Mittaritalo Oy myy tuotteita yrityksille Suomeen.  

Mittaritalo Oy:lla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja. Verkkokauppatilausta tehdessään asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.   

Tilaaminen verkkokaupasta   

Verkkokauppatuotteiden tilaaminen tapahtuu yrityksen verkkokaupan kotisivuilla. Tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä sopimusasiakkaaksi.    

Tilaus tehdään siirtämällä tuotteet ostoskoriin ja maksamalla tuotteet kassatoiminnossa. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat, pakkaus- ja toimituskulut sekä vakuutuksen. 

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että asiakas noudattaa verkkokaupan sopimusehtoja, täyttää niiden mukaiset vaatimukset ja antaa itseään koskevat tiedot totuudenmukaisesti.    

Tekemällä tilauksen asiakas hyväksyy henkilötietojensa käyttämisen.    

Katso tietosuojaseloste tästä.

Hinnat  

Voimassa olevat tuotehinnat esitetään Mittaritalo Oy:n verkkosivuilla ja niitä voidaan päivittää milloin tahansa. Hintoihin lisätään arvonlisävero (24 %).  

Tilaukseen lisätään toimitus- ja pakkauskulut sekä vakuutus, jotka määräytyvät tuotteen toimitustavan, painon ja tilavuuden mukaan.   

Maksaminen ja maksutavat 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

 Visma Pay -palvelun kautta asiakas voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit) ja laskulla .  

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:  
Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortit ja Enterpay yrityslasku.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot 

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) 
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com 
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17) 
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta 

Tilaus- ja maksuvahvistus    

Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse.   

Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, tuotteiden hinta, toimitus- ja pakkauskulut sekä vakuutus.   

Asiakas voi tiedustella toimituskuluja myös etukäteen osoitteesta nivoline@mittaritalo.fi.   

Toimitustavat ja -kulut 

Mittaritalo Oy toimittaa tilaukset asiakkaalle Posti ovelle –toimituksena alle 35 kg-toimituksissa (max. koko 60 x 80 x1 50 cm tai 30 x 30 x 300 m).  Yli 35 kg toimituksissa ja suuremmissa kokoluokissa rahdinkuljettaja on DP Schenker. Mittaritalo Oy on DP Schenker -lähetyksissä yhteydessä asiakkaaseen ennen toimitusta.  Mittaritalo Oy toimittaa nettikaupan kautta vain Suomeen menevät lähetykset. 

Toimitustapaehdot: Tilauksia toimitetaan arkipäivisin. Tuotteiden toimitusaika on noin 1-3 viikkoa varastotilanteen mukaan.  

Tilaukseen lisätään toimitus- ja pakkauskulut sekä vakuutus, jotka määräytyvät arvon, tuotteen toimitustavan, painon ja tilavuuden mukaan.   

Mittaritalo Oy pidättää oikeuden toimitustavan muutoksiin.  

Mikäli tuote on päässyt loppumaan tai tuotetta ei enää saa, vaikka se on ollut tilattavissa verkkokaupassa, asiakkaalle ilmoitetaan siitä mahdollisimman pian.  Mittaritalo Oy: lla on oikeus peruuttaa tilaus. 

Mittaritalo Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, verkkokaupan toiminnasta riippumattomista viivästyksistä, viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista tai mahdollisista asiavirheistä sivuillaan.    

Peruutusoikeus ja palauttaminen  

Mittaritalo Oy ei vastaa toimitetun tuotteen soveltuvuudesta asiakkaalle.   

Tuotteilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.   

Lunastamaton paketti   
Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimitus- ja vakuutuskulut.    

Takuu   

Verkkokaupan tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu teknisistä osista. 

Mittaritalo Oy ei vastaa mahdollisen laatuvirheen aiheuttamista välillisistä kuluista.   

Ongelmatilanteet    

Mikäli tuote ei vastaa tilausta tai on vahingoittunut, asiakkaan tulee olla yhteydessä osoitteeseen nivoline@mittaritalo.fi kahdeksan (8) päivän kuluessa tuotteen saapumisesta.