Optinen valon absorptioanturi ja tiheyden mittaus nesteessä

Absorptiometria ja tiheyden mittaus

Yksi uudemmista tuotteista on OLAS-järjestelmä. Tämä on erittäin lupaava mittausjärjestelmä, joka on tällä hetkellä todella suosittu pääasiassa betoniteollisuudessa. Järjestelmää käytetään jäännösbetoniveden tiheyden määrittämiseen verkossa.

OLAS on nimetty tehtävänsä mukaan: ”Optinen valon absorptioanturi”. OLAS käyttää kehittynyttä infrapuna-absorptiomittausmenetelmää, jossa mittausvalo kulkee väliaineeseen optisten kuitujen kautta. Halutessasi OLAS:ia voidaan täydentää OLASTPC:llä (OLAS Touch Panel Controller), joka on optimaalinen arviointi-, näyttö- ja ohjausyksikkö täydellisen mittausjärjestelmän muodostamiseksi.

OLAS-järjestelmälle ovat ominaisia vankka ja käytäntöön suuntautunut mekaniikka, alhaiset huolto- ja puhdistuskustannukset sekä korkean teknologian elektroniikka. OLAS-järjestelmä tarjoaa lyömättömän hinta-laatusuhteen.

Lue lisää OLAS-järjestelmästä

OLAS-järjestelmä tarjoaa sinulle monia etuja

Ympäristö ja kestävyys 
OLAS-järjestelmän käyttö edistää merkittävästi aktiivista ympäristönsuojelua, edistää luonnonvarojen säilyttämistä ja kestävyyttä. Järjestelmä auttaa muun muassa välttämään jäännöksiä betonin tuotannossa ja säästämään makeaa vettä. 
 
Laadun parantaminen 
OLASin aktiivisella käytöllä järjestelmän ohjauksen ja vastaavien betonireseptien yhteydessä saavutetaan betonin laadun paraneminen. 
 
Kustannussäästöt 
OLAS-järjestelmä tarjoaa käyttäjille suuren säästöpotentiaalin kierrätysveden hallitulla ja mukautetulla käytöllä. Muun muassa pienempiä jäännösvesisäiliöitä voidaan käyttää, koska OLAS-järjestelmän jatkuvan käytön yhteydessä jäännösvettä on vähemmän tuotantopäivän lopussa. 
 
Joustavuus 
OLAS-järjestelmä voidaan myös integroida takautuvasti mihin tahansa olemassa olevaan järjestelmään ja prosessinohjaukseen hyvin pienellä vaivalla. Asennus- ja ylläpitotoimet ovat hallittavissa ja edullisia. Käytännönläheisen kehityksen takia, mitään elektroniikkaa ei ole märällä ja likaisella alueella. OLAS-järjestelmällä on viiden vuoden takuu kaikelle elektroniikalle. 

Pyydä tarjous