Eläinruoka

Pinnanmittaus kosteassa rehuseoksessa

TEOLLISUUDEN ALA: Eläinruoka
KÄYTTÖKOHDE: Pinnanmittaus kosteassa rehuseoksessa

HAASTE

On valvottava materiaalin takaisin kertymistä sisään virtauksen aikana rehupuristimeen. Anturi altistuu tässä sovelluksessa valtavalle kuormitukselle suppilossa olevan erittäin korkean lämpötilan ja höyryn vuoksi.

RATKAISU

Pyörivä pintakytkin ROTONIVO RN3000 -sarja täyttää nämä äärimmäiset vaatimukset. Tämä on mahdollista korkean laadun ja putkessa olevan erityisen laakerin ja tiivisteen avulla, jotka soveltuvat tällaisiin pölyisiin ympäristöihin. Näiden ominaisuuksien ansiosta RN3000-sarja on sopii moniin sovelluksiin eläinrehualalla.

KÄYTETYT TUOTTEET

Pintarajamittaus ruokintalaitosten tuotannossa kalanviljelylaitoksilla

TEOLLISUUDEN ALA: Eläinruoka
KÄYTTÖKOHDE: Pintarajamittaus ruokintalaitosten tuotannossa kalanviljelylaitoksilla

HAASTE

Norjalainen yritys on asiantuntija automatisoitujen ruokintalaitosten valmistamisessa kalanviljelylaitoksille. Yli 100 järjestelmää käytetään maailmanlaajuisesti. Eläinrehujen hallintaan asiakas tarvitsi luotettavan, mutta yksinkertaisen ratkaisun.

RATKAISU

ROTONIVO RN3000 -sarjan pyörivä pintakytkin mahdollistaa lisäoptimoinnin ja parannukset yrityksen ohjausasemassa. Useiden vuosien ajan UWT-pyörivät siipikytkimet ovat vakuuttaneet asiakkaita kaikkialla maailmassa helpon ja yksinkertaisen käsittelyn, prosessien luotettavuuden ja erittäin alhaisen huoltotarpeen ansiosta.

KÄYTETYT TUOTTEET