Rakennus, sementti, louhos ja kaivos

Marmoripölysiilon pinnanmittaus

TEOLLISUUDEN ALA: Rakennus, sementti ja louhos
KÄYTTÖKOHDE: Marmoripölysiilon pinnanmittaus

HAASTE

UWT:n asiakkaalla Venäjällä syntyi marmorikiven louhinnassa ja käsittelyssä sivutuotteena marmoripölyä. Marmoripölyllä on useita käyttötarkoituksia esimerkiksi rakennusteollisuudessa. Imuputkijärjestelmät sieppaavat pölyn ja se syötetään pneumaattisella kuljetuksella varastosiiloihin. Yritys tarvitsi ylärajan mittausta marmoripölysiiloihin.

RATKAISU

Ratkaisu tässä Silo Max -sovelluksessa oli ROTONIVO pintakytkin RN3001, joka asennettiin sivusta siilon seinään.  Anturi on pölytiivis, siinä on tukeva kotelo ja se on pitkäikäisyytensä vuoksi oikea valinta tässä sovelluksessa. Kerääntyminen, pöly ja vaihtelevat äärilämpötilat eivät ole ongelma tälle anturille eivätkä vaikuta toimintaan. Näin siilon yläraja varmistettiin.

KÄYTETYT TUOTTEET

Taloudellinen ja kestävä ratkaisu sementtisiiloon

TEOLLISUUDEN ALA: Rakennus, sementti ja louhos
KÄYTTÖKOHDE: Taloudellinen ja kestävä ratkaisu sementtisiiloon

HAASTE

Asiakas tarvitsi taloudellisen ja luotettavan ratkaisun sementtisiiloon. Asiakas etsi luotettavaa pinta-anturia, joka toimisi luotettavasti näissä olosuhteissa sekä yksinkertaista valvontajärjestelmää.

RATKAISU

Paras ratkaisu tähän tarkoitukseen oli Nivobob NB4200 Modbus RTU -liitännällä. UWT tarjosi lisäksi edullisen ja innovatiivisen all-in-one-seurantaratkaisun NT 4600 -visualisointikosketusnäytöllä. Moduuliyhteys mahdollistaa järjestelmän sopivan ja taloudellisen toiminnan.

KÄYTETYT TUOTTEET

Kiven palautuslietteen mittaus

TEOLLISUUDEN ALA: Rakennus, sementti ja louhos
KÄYTTÖKOHDE: Kiven palautuslietteen mittaus

HAASTE

Englannissa sijaitseva asiakas valmistaa kivien talteenottolaitoksia louhintateollisuudelle. Kivet sijoitetaan veteen täytettyyn astiaan, jota sekoitetaan hitaasti. Kaikki lika poistetaan kivistä. Kivet myydään sitten jälleen rakennusmateriaalina. Veden lika laskeutuu mutana säiliön pohjalle.
Sovellus vaatii lietteen tason mittaamista säiliön pohjassa. Tietystä korkeudesta muta pumpataan ulos.
Asiakas oli jo kokeillut tutkaa ja ultraäänijärjestelmää, mutta kumpikaan ei toiminut vedessä olevan suuren kiintoainepitoisuuden ja veden liikkeen vuoksi.

RATKAISU

NIVOBOB NB3300 osoittautui onnistuneeksi tuotteeksi tähän sovellukseen. NIVOBOBIN edut muihin käytettyihin tekniikoihin verrattuna olivat seuraavat:

  • Veden liike ei vaikuta havaitsevaan painoon.
  • NIVOBOBIN paino liikkuu veden pinnan läpi mutakerrokseen ja tuntee erotuskerroksen.
  • Anturin tunnistuspaino voidaan valita lietteen viskositeetin mukaan.
  • Sähkömekaaninen, luotettava ja helppokäyttöinen järjestelmä lietteen tason mittaamiseksi pesusäiliössä.

KÄYTETYT TUOTTEET

Pinnanmittaus ”kylmässä” tuhkassa

TEOLLISUUDEN ALA: Rakennus, sementti ja louhos
KÄYTTÖKOHDE: Pinnanmittaus ”kylmässä” tuhkassa

HAASTE

Norjalainen asiakas etsi luotettavaa tasoanturia lentotuhkasäilöön. Sovelluksessa oli voimakas paakkuuntuminen ja pöly. Aiemmin hän oli jo testannut kapasitiivisia antureita ja ohjattua mikroaaltoa, mutta ilman pysyvää menestystä. Syynä oli anturin paakkuuntuminen ilman kosteuden muuttuessa.

RATKAISU

NR3100 oli täydellinen ratkaisu tähän. Kapea 4 ° palkki mahdollisti mittaamisen kartion loppuun saakka. Suurtaajuinen irtomateriaalitutka toimii luotettavasti myös tässä pölyisessä lentotuhkasovelluksessa. Linssiantennin integroitua ilmanpoistoa ei tarvittu.

KÄYTETYT TUOTTEET